Dykning på M/F Ærøsund

Den sænkede færge, Ærøsund, ligger lige ud for Syltemae Camping – tæt på Svendborg, og man kan nemt komme ud at dykke på vraget fra campingpladsen. Afstanden fra land er ca. 500 meter.

Dykning på M/F Ærøsund fra Syltemae Camping tilbydes af Diving 2000, som sejler interesserede dykkere ud til vraget fra campingpladsen. Diving 2000 tilbyder både guidning på vraget og dykkerpakker med alt udstyr inkluderet.

Hvis man selv har kvalifikationer og udstyr og medbringer en båd kan man bruge campingpladsens slæbested. Man kan købe luft for 50 kr. pr flaske. Dette gælder kun overnattende gæster på Syltemae Camping

syltemae-dykning1

For at dykke på vraget uden guide skal man have minimum Open Water Diver certifikat eller tilsvarende og 20 loggede dyk.

Har man mindre erfaring skal man bestille en guide til kr. 150,- pr. person.

syltemae-dykning2

Der er mulighed for at tage et PADI Wreck Diver kursus på Ærøsund færgen. Dette kræver i alt 4 dyk på færgen, samt tilhørende teori og eksamen. Diving 2000 ligger i Odense og er Fyns største og mest erfarne dykkercenter.

Snorkeldykning/ Snorkling

– Kom med på opdagelse under havet.

Vi tilbyder kurser i snorkeldykning på Syltemae Camping for alle over 8 år. Campingpladsen ligger tæt på Svendborg.

Forøg jeres kendskab til den blå natur via den fede oplevelse det er at snorkle sammen. Der vil være en introduktion til grej og en kystnær svømmetur på max 1,5 meters dybde.

Specielt for erfarne snorkeldykkere. Dykning på vraget af Ærøsund der ligger i 7 meters dybde.

Kan ikke bookes via bookingmodul. Ring til os på 53544505 så aftaler vi nærmere.

Kurserne afholdes af Lars Hansen, der er certificeret snorkeldykkerinstruktør.

Man kan booke dykkerture til Ærøsund og leje dykkerudstyr ved at kontakte Diving 2000 via denne hjemmeside eller på telefon 66130049. Se flere informationer her.